Selectează o Pagină
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Service iPhone București

Căutați service iPhone în București?

La Apple GSM reparăm aproape orice model de iPhone și putem înlocui aproape orice parte a acestuia! Ecranele stricate, butoanele, camerele video, difuzoarele, deteriorarea de la contact lichid – oricare ar fi problema, vă putem ajuta.
Cele mai multe reparații iPhone se efectuează în aproximativ 30 de minute  și puteți veni la sediul nostru oricând în timpul programului.

Service iPhone în București fără programare!

0768 747 911

Alegeți modelul iPhone pentru a vedea toate serviciile și prețurile disponibile la Apple GSM:

Înlocuire display iPhone în doar 30 de minute.

Piese originale și garanție. Service iPhone în București.

Numai în cazul în care nu avem în stoc piese originale disponibile folosim piese compatibile de calitate și numai cu acordul dumneavoastră în prealabil.

Ne place să credem că suntem cea mai bună firmă de service iPhone în București și ne-ar plăcea să vedeți de ce. Oferim servicii de reparații display și mai multe pe fiecare model de iPhone la prețuri competitive.

Ecran iPhone crăpat? Da, rezolvăm asta! Nu lăsați un ecran crăpat să vă supere, tehnicienii noștri sunt experți și vor face ca ecranul iPhone-ului dumneavoastră să arate că nu a fost crăpat niciodată!

Viața cu un iPhone deteriorat poate fi mizerabilă! Aduceți-l la Apple GSM și vă vom ușura problemele tehnologice. Serviciile noastre sunt majoritatea rapide și la fața locului!

Așadar, vă rugăm să ne sunați sau să veniți direct la sediul nostru pentru a rezolva orice problemă o are iPhone-ul dumneavoastră!