Selectează o Pagină
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Service Apple rapid

Nu stăm pe gânduri, reparăm! Este un motto de-al nostru și o declarație în fața dumneavoastră, pe care ne-o asumăm cu seninătate. Suntem un service Apple rapid din toate punctele de vedere, atât în momentul diagnosticării, cât și în ceea ce privește durata intervenției efective de service.
0768 747 911
Service Apple rapid București

Cât stau iPhone-urile în service?

Majoritatea iPhone-urilor pot fi reparate de noi în chiar 30 de minute, asta dacă deteriorarea este una mai mică sau dacă este o necesitate înlocuirea unei singure piese și atât. În cazul în care iPhone-ul a fost expus la apă, dacă deteriorarea telefonului este gravă sau dacă sunt mai multe componente care trebuie înlocuite, bineînțeles, durata lucrării de service se lungește.

iPad-ul dumneavoastră, în atenția noastră

Nu vă impacientați – chiar și așa, durata lucrării este una efectiv scurtă! La iPad nu putem discuta doar de 30 de minute, întrucât un iPad are o conformație unică, fiind, ca orice tabletă, un terminal mobil care oferă o experiență mai apropiată de cea a unui laptop decât de ce a a unui telefon mobil. Chiar și așa, 24 de ore, nu mai mult, sunt suficiente pentru înlocuirea display-ului iPad-ului, pentru repararea mai multor părți și/sau componente de aici. Se întâmplă, uneori, să fie nevoie atât de reparația butoanelor, cât și a difuzoarelor. Nicio problemă pentru noi.
Service Apple rapid București

MacBook-ul și reparația în timp record

Un MacBook va fi reparat tot atât de repede, în 12-24 de ore, chiar și pe neașteptate, adică fără o programare prealabilă pe care să o faceți înainte să ajungeți la sediul nostru. Tehnicienii noștri de service cunosc deja toate dedesubturile MacBook-urilor și a celorlalte echipamente Apple și au și resursele necesare operării cu rapiditate. Lucrurile simple, precum înlocuirea sursei de alimentare, durează chiar și câteva zeci de minute sau câteva ore, fără să fie nevoie decât de desfacere, înlocuire și reasamblare.

iMac-ul este indispensabil. Noi suntem pregătiți

Știm, nu aveți un iMac ca să faceți lucruri mărunte cu el. Îl folosiți la lucruri cu adevărat importante și este un echipament esențial din casa dumneavoastră. Nu ne permitem să vă lăsăm locul gol pe birou mai mult timp decât se impune. Eforturile noastre dau întotdeauna rezultate, și rezolvăm într-un timp scurt chiar și problemele care au nevoie de explicații îndelungate.
Service Apple rapid București

De ce ținem cont de rapiditate?

Sigur, pentru ca dumneavoastră să nu simțiți lipsa Apple-ului dumneavoastră mai mult decât este necesar. Telefonul mobil vă este aproape indispensabil, pe tabletă stau copiii, laptopul este extrem de util atunci când sunteți în deplasare sau doriți confort și libertate, iar PC-ul este de bază pentru proiectele dumneavoastră sau pentru programele informatice mari, importante, de care vă folosiți în activitatea pe care o desfășurați. Cunoaștem faptul că apelați la service de nevoie, așa că nu dorim să vă răpim plăcerea de a utiliza Apple. Acționăm rapid.