Selectează o Pagină
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Garanție service Apple GSM

Cum ne asumăm lucrarea de service pentru produsul dumneavoastră Apple? Oferind garanție de service, adică un termen de garanție al serviciului prestat, dar și un termen de garanție a piesei înlocuite, dacă e cazul.  Încă din capul locului trebuie să vă asigurăm de profesionalismul care însoțește orice intervenție făcută de tehnicienii noștri de service și ne oferim sprijinul post-service dacă reparația făcută de noi în orice sens își pierde din efect sau dacă piesa de la noi cu care am înlocuit piesa defectă este de slabă calitate și nu funcționează suficient de bine sau se defectează mai repede decât în mod normal.

0768 747 911
Garanție service Apple GSM

Condiții de acordare pentru garanție service

Suntem un service Apple și nimic mai prejos, și de aceea dorim să vă asigurăm de servicii ireproșabile.

Deși noi suntem prestatorii de servicii și noi primim iPhone-ul, iPad-ul, iMac-ul sau MacBook-ul dvs. atunci când întâmpinați o problemă cu respectivul echipament, și dumneavoastră aveți anumite îndatoriri:

1. Să păstrați certificatul de garanție eliberat de Apple GSM și să vă asigurați că mai are valabilitate, și/sau să păstrați dovada că ați fost clientul nostru.

2. Să nu fi intervenit în absența noastră sau în mod neautorizat asupra produsului dumneavoastră Apple, deoarece atunci, în mod automat, se anulează garanția lucrării de service. Dacă este nevoie de intervenție, am aprecia dacă ne-ați apela în continuare.

3. Să nu utilizați acest echipament în mod necorespunzător, bazându-vă pe faptul că au fost făcute reparații în service. Faptul că echipamentul dumneavoastră marca Apple a fost în service la noi și că avem garanție service Apple GSM, nu reprezintă motiv pentru utilizarea necorespunzătoare a acestuia.

Înainte să acordăm garanție pentru lucrarea de service efectuată sau pentru componenta de la noi care o înlocuiește pe cea originală a echipamentului, verificăm dacă are rost să facem o lucrare de service, bazându-ne pe anumite condiții preliminare precum lipsa șocurilor mecanice, lipsa contactului cu lichide și altele.

Nu dorim să reparăm produse care ascund fisuri și probleme pentru ca, mai apoi, pe baza garanției de service, să fim tot noi responsabili pentru acele defecțiuni. Cerem transparență de la clienții noștri și îi informăm din start de faptul că sunt anumite condiții pentru lucrarea de service, precum și anumite condiții pentru acordarea garanției post service.

Garanție service Apple GSM

Garanție service fără acoperire? Apelați tot la noi

Bineînțeles, nimeni nu este împiedicat să apeleze la noi pentru rezolvarea oricărei situații apărute la telefonul mobil, tableta, laptopul sau computerul marca Apple, așadar discuția se poartă în jurul costului de intervenție care, pe baza unei garanții de service, va fi nul.

Chiar dacă defecțiunea apărută ulterior nu face obiectul garanției de service eliberate de noi, vă invităm să rezolvați problemele nou apărute tot la noi, contra cost. Facem tot ceea ce ține de noi pentru ca reparația să fie una de lungă durată și să nu mai fie nevoie, spre exemplu, să înlocuim încă o dată mufa de alimentare.

Service Apple rapid București