Selectează o Pagină
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Diagnosticare gratuită Apple GSM

Apar anomalii în utilizarea produsului dumneavoastră Apple?

Vă putem da răspunsuri la întrebările care apar din ce în ce mai multe în mintea dumneavoastră.

Asigurăm o diagnosticare gratuită prin care vă spunem nu numai problema cea mai vizibilă, ci și altele, care sunt mai mici sau nu afișează simptome, cât și riscuri care pot apărea dacă problema nu este îndepărtată rapid.

0768 747 911
Diagnosticare gratuită iPhone
N

Diagnosticare gratuită iPhone

Chiar dacă acordați multă grijă telefonului și îi aplicați husă și folie de protecție, tot mai sunt cazuri în care display-ul se sparge și trebuie înlocuit.

Ecranul crăpat este un defect evident, însă diagnosticarea pe care o facem poate dezvălui alte probleme la care cauza este mai greu de identificat, precum cauza supraîncălzirii chiar și dacă nu este cald afară, închiderea neașteptată și așa mai departe.

N

Diagnosticare gratuită iPad

iPad-ul pe care îl aveți nu răspunde la atingeri?

Este posibil ca problema să nu fie de la display propriu-zis, ci de la conexiunea dintre display și circuitele din interior.

Nicio problemă – la Apple GSM puteți să aflați rapid și cuprinzător care este diagnosticul pentru iPad și ce trebuie făcut ca, din nou, să îl folosiți în mod corespunzător și cu maximă plăcere. Să se bucure copiii din nou.

Dacă pictogramele sunt prea mari, există o cauză pentru asta, cauză identificabilă rapid.

Diagnosticare gratuită iPad
N

Diagnosticare gratuită MacBook

Un MacBook este un laptop prestigios care, ca orice produs electronic, ajunge mai devreme sau mai târziu să prezinte anumite defecțiuni care vă supără sau vă oprește din a-l folosi. Să fie vorba de un scurt de alimentare? Să aibă – din păcate – probleme la placa de bază? Să afișeze totul în mod necorespunzător de la o simplă lampă defectă de display sau să fie ceva mai grav?

Nu putem ști dinainte care este răspunsul, dar dacă veniți la noi, aflați detaliile foarte repede.

La noi beneficiați de diagnosticare gratuită pentru MacBook.

N

Diagnosticare gratuită iMac

iMac-ul este, cel mai probabil, un calculator pe care vă bazați foarte mult.

Deși dumneavoastră vă faceți partea și îl întrețineți cât mai bine, accidentele sau alte cauze pot duce la defecțiuni care să necesite reparație.

Totuși, dacă nu știți să identificați ce anume a cauzat defecțiunea, veniți cu iMac-ul la noi. În mod gratuit, oferim un diagnostic clar și precis.

Diagnosticare gratuită iMac

Ce înseamnă diagnosticare gratuită?

Trebuie precizat că serviciul de diagnosticare este gratuit numai în măsura în care veți fi de acord să intervenim conform diagnosticului dat și să facem o lucrare de service, care să rezolve totul și să redea funcționalitatea de dinainte.

În caz contrar, diagnosticarea va genera un cost – suntem rapizi pentu că respectăm timpul clienților noștri, dar valorificăm și timpul petrecut de noi lucrând.

Oricum, este mai bine să plătiți diagnosticarea și să nu fie nevoie de nicio intervenție de service, decât să nu plătiți diagnosticarea și să fie nevoie de o lucrare de service. Întotdeauna, se preferă răul cel mai mic.