Selectează o Pagină
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product

Montaj tastatură laptop

200,00 lei

De ce montaj tastatură laptop?
Tastatura de la MacBook ce nu mai funcționează trebuie înlocuită de urgență, însă procedeul implică timp, dedicare și instrumente specifice.
Se poate înlocui cadrul de aluminiu cu totul, dar este costisitor și se recomandă înlocuirea tastaturii în mod exclusiv.
Operațiunea de montaj tastatură laptop să rămână pe noi, iar satisfacția de a folosi un MacBook astfel reparat, pe dumneavoastră.
Prețul afișat constă în monatjul în sine și nu include tastatura.

Înapoi la Service MacBook București

Descriere

Montaj tastatură laptop în București

Asigurăm montajul unei noi tastaturi pentru MacBook-ul pe care îl dețineți ca urmare a defectării celei existente din cauza vărsării de lichid pe ea.
Procedura trebuie făcută de urgență, dar pentru că implică o atenție maximă bine distribuită, cunoștințe și instrumente specifice, vă invităm să lăsați totul pe mâna tehnicienilor noștri de service.
Lucrarea de montaj tastatură MacBook implică manipularea a zeci de șuruburi extraordinar de mici, a cablurilor și lițelor și păstrarea unei perspective de ansamblu pe întreaga durată.
Da, se poate înlocui tot ansamblul împreună cu acel cadru de aluminiu de la MacBook, însă este mai costisitor pentru dumneavoastră. Așa că optați pentru serviciul nostru de montaj tastatură laptop și beneficiați de un MacBook perfect funcțional.

Vă așteptăm la service Apple GSM pentru montaj tastatură MacBook.

Înapoi la Service MacBook București

Informații suplimentare

Garanție

Cu garanție

Durată

1 oră

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Montaj tastatură laptop”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *